Felfújható geodéziai dóm sátor stargazing

Termék részletek

Kemping lehet szórakoztató, de hogy őszinte legyek, sátrak a fájdalom. A romantika a könyv a szállás veled, és az izgalom érkezik egy új cél egyaránt gyorsan mérsékelhető a valóság. Felállítása a sátor segítségével hajlított alumínium pólusok, bit string, nedves műanyag lemez és túl kevés csapok lesz a régi nagyon gyorsan. Add hozzá a pályán sötétség és / vagy az eső és a kísértés, hogy fejét a legközelebbi agyafúrt szálloda válhat ellenállhatatlan. Nem kell így lennie. Mostantól támadt egy ötleted egy jobb sátorra, és most itt van. Ideje felállítani - néhány perc.


Kapsz szakmai felfújható geodéziai sátor YOLLOY--- Minden, hogy a legcsodálatosabb élmény. Egy nagyszerű módja annak, hogy megfigyeljük az egész ételt, és felfedezzük az univerzum csodáit!

clear stargazing view-1

clear stargazing view


Mi a főbb jellemzői a felfújható stargazing sátor?

Gyors összeszerelés- Kupoláink megfizethetőek és az összeszerelési idő gyors. A költségek beszerzési és telepítése geodéziai kupolák a glamping jellemzően megtérül mindössze egy szezonban. Ezek többször is telepíthetők és 5+ évig tartanak, biztosítva a befektetés megtérülését az elkövetkező években.

Környezetbarát- Geodéziai glamping szerkezetek lehet építeni szinte bármilyen helyen minimális hatással van a környező környezetre.

Energiahatékony- A kupola alakú kialakítás, öko-élő kupola lehetővé teszi a hatékony légmozgás és állandó hőmérséklet, maximalizálva a nap fénye és melege közben csökkenti a hűtési és fűtési költségeket.

Egyablakos kialakítás- Felveheti egy hangulatos ágy, konyhasarok, külön fürdőszoba és egy extra deszkázat, vagy teljes a belső kialakítás az utat.

Széles körű alkalmazás - Amellett, hogy vendégszállás, élő kupola sátorunk iskolai táborokra, távoli és regionális lakásokra, kerti stúdiókra, majd bányászatra és erőforrásokra is vonatkozik stb.

Kiváló biztonság- Az egyedülálló geodéziai sátorszerkezet kiváló biztonságot nyújt. A gömb alakú kupola sátor ellenáll a szél 50-80km / h, még a zord időjárás, mint a nagy hó, szél és az eső. Geodéziai kupola építése ilyen puha épület alapja (mint a legelő, sivatag és strand) is elég stabil.


Yolloy mindig kiváló minőségű felfújható sátrak ügyfelünk, ha nem kell egy, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, és megmutatjuk a részleteket egyértelműen és felajánlja a legjobb árajánlatot ref.in gyorsan.


Több felfújható tiszta kupola sátrak stargazing

clear stargazing view-3

A YOLLOY OUTDOOR, az egyik vezető gyártó és beszállító most minőségi, tartós és olcsó felfújható geodéziai dómsasát hoz önnek a professzionális és termelékeny gyárból történő eladásra szánt csillagnézéshez. Szigorú minőségellenőrzési és -kezelési rendszer mellett biztosíthatjuk Önnek a termékek magas minőségét és jó teljesítményét.
Hot Tags: felfújható geodéziai kupola sátor stargazing, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like