Ideiglenes felfújható katonai sátor

Termék részletek

A felfújható menedék katonai sátor, mi tette a kereskedelmi minőségű PVC ponyva, amely háló megerősített belül és mindkét oldalon PVC bevonva. Vízálló, UV-álló, égésgátló és rendkívül tartós.

 

Ez nem csak a kórházak katonai sátor, azt is fel lehet használni számos fél események, mint a promóciós party, násznép, vacsora, Vagy a katasztrófa-elhárítás, a család használja a pihenésre, szórakoztató park autó és így tovább. Leg--bb minden, ez ideiglenes felfújható hadsereg katonai sátor van hordozható, tartós és kényelmes, tudod használ ez akármikor és akárhol ön szükség ez!

 

Bármilyen felszerelést berakhatsz, vagy bármilyen dekorációt csinálhatsz benne, mint az ideiglenes otthonban,az alábbiakban részletes képeket a felfújható menedék katonai sátor:

Detailed images of


További modellek különböző színekben ideiglenes felfújható katonai sátrak az Ön referencia:

temporary inflatable army military tents

 

Szolgáltatásunk:

1. Amint megkaptuk, válaszolunk az e-mailjére.

2. A Skype és a telefon 24 órás nyitva tartás az Ön igénye szerint.

3. TQC minden gyártási folyamat a hadsereg sátor.

4. 24 órás rajongás & deflációs teszt minden felfújható katonai sátorhoz, hogy elkerülje a légszivárgást.

5. Nyomon követjük az utószolgálatát, ha valami nem elégszik meg a felfújható katonai sátorral, kérem, tudasd velem. Mindent megteszünk, hogy kielégítsünk az Ön igényét és megoldjuk a problémát.

  

Ha érdekel ez a felfújható katonai sátor (kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk), és szeretnénk segíteni Önnek a tökéletes katonai sátor előállításában.

Hot Tags: ideiglenes felfújható katonai sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like