Felfújható Vöröskereszt felfújható orvosi sátor

Termék részletek

A vöröskeresztes felfújható orvosi sátor a felfújható menedék részeként alkalmas mindenféle hirtelen katasztrófa vagy ideiglenes kórház számára. A vöröskeresztes sátor egy zárt gerendás sátor - más néven légzáró, levegő-szilárd vagy külső borítással. Ez a gyors telepítési sátor felhasználható az elsősegély-elhárításhoz, orvosi épülethez, ideiglenes lakhatáshoz és még sok máshoz.


Ha be kell szerelnie a légkondicionálót a felfújható orvosi sátorba, akkor a menedékház polcokkal rendelkezik a légkondicionáló csatornához vagy a ventilátorhoz.

Detailed images of red cross inflatable medical tents

Az ajtón remek fűzőlyuk található, némi kötéllel fel lehet tekerni az ajtót, amikor az emberek bejönnek vagy kijönnek az ajtón, és az alsó&erősítőt; a légsugarat fém D gyűrűkkel tervezték, amelyeket az orvosi sátor rögzítésére használtak, a menedéket kis zsebbel tervezték, amellyel be lehet rakni néhány apró tárgyat,az alábbiakban a mentésre felfújható orvosi sátor részletes képei szolgálnak:

Detailed images of red cross inflatable medical tent


Testreszabhatjuk az Ön számára a felfújható orvosi sátrat is, ha saját tervezésű és méretű,itt megosztott néhány színű, különböző stílusú, felfújható orvosi sátrat az Ön választása szerint:

Red cross inflatable medical tent

Hot Tags: felfújható vöröskeresztes felfújható orvosi sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like