Hordozható felfújható fertőtlenítő sátor vészhelyzetben

Termék részletek

Hordozható felfújható fertőtlenítő sátor vészhelyzetben

 

Felfújható fertőtlenítő sátor vészhelyzetben jön egy vákuumszivattyú, elegendő ahhoz, hogy a töltés egyszer része a szelep felfújni. Hordozható fertőtlenítő sátor vízálló külső és padlóburkolat anyagok, tűzgátló anyagok és PVC ponyva szerepelt gyorsaság hegesztett egyrészes varratmentes.

 

Hordozható fertőtlenítő sátor szövet van szerelve az ajtón kívül, és az ajtó mozog jobbra és lefelé segítségével egy nagy menetes kötőelem textil mellett található a bal és fel. Felfújható fertőtlenítő sátor labda van rögzítve lebeg az ajtó felett a sátor íves öv csattal, amikor összecsukott.

 

Az alábbiakban több kapcsolódó hordozható felfújható fertőtlenítő sátrak:

Portable Inflatable Decontamination Tent In Emergency

 

Az alábbiakban néhány stílus felfújható fertőtlenítő sátor 1 ember:

inflatable decontamination shower tents for 1 man


Felfújható fertőtlenítő sátrak célja, hogy párosul egymással, akkor egy fertőtlenítő sátor kombinált módon. Duzzanat a vastagbél támogatja felfújható fertőtlenítő sátor felfújható gerendák. A súlya az oszlop felfújható fertőtlenítő sátor szövet 800g-1000g között német MEH dr.

 

A felfújható fertőtlenítő sátrak speciális hordtáskával vannak ellátva, és elektromos felfújó szivattyút adnak. 1 felfújható fertőtlenítő sátor javítókészlettel.

 

A felfújható fertőtlenítő sátrak 2 évig garantáltak a gyártási hibák ellen. A műanyag deszkás sátoralapba szétszerelhető nehéz anyagok és berendezések hozzáadhatók.

Hot Tags: hordozható felfújható fertőtlenítő sátor vészhelyzetben, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet