Hordozható szükségállapot fertőtlenítő felfújható sátor

Hordozható szükségállapot fertőtlenítő felfújható sátor
Termék részletek


Hordozható szükségállapot fertőtlenítő felfújható sátor


Részletek:
A decon zuhany készül egy lezárt test, alján, van egy air padka, amely képes tartani a szennyezett víz marad benne. A bejárat, a felvetített cipzár ajtók, ez a privát védelmet azok, akik, hogy növeljék szennyezésmentesítési zuhanyzó belül. Kivéve az alacsony nyomású szelep vannak is túlnyomáscsökkentő szeleppel és magasnyomású szelepek. Tehát ha nincs áram segítségével sűrített levegő tartály felfújja a megtisztításával sátor. És mint megemelve, a Nyomásmentesítő szelepek megnyitja magát, amely védi a levegő keret felett megnövekszik mert a boom.

1 man decontamination tent   decon shower unit

Ez felfújható kaputömítések Erzsébet sátor használatos 1 ember Erzsébet zuhany. A beállítása gyors és egyszerű használata teszi nagyon alkalmas a kórház, a tűzoltóság, a hadsereg és így tovább.

YOLLOY kültéri, egyike a vezető gyártók és szállítók, most hozza meg minőségű, tartós és olcsó hordozható sürgősségi fertőtlenítő felfújható sátor családi házak és villák-nak Eladó-a szakmai és produktív gyárból. A szigorú minőség-ellenőrzési és irányítási rendszer biztosíthatom Önöket, a kiváló minőségű és a jó teljesítmény a termékek.

Hot Tags: hordozható szükségállapot fertőtlenítő felfújható sátor, gyártók, szállítók, factory, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet