Kültéri felfújható orvosi sátor vészhelyzetesetén

Termék részletek

Kültéri felfújható orvosi sátor széles körben használják a beltéri és kültéri játszótér vagy relaxációs központ. Az ügyfél nyomtatási követelménye elfogadható. Ez az orvosi sátor által kereskedelmi minőségű PVC ponyva, amely égésgátló, vízálló, UV-álló, ártalmatlan és tartós. A sürgősségi sátor mérete és színe az Ön igényeinek megfelelően módosítható. Mi is tervezheta a felfújható orvosi sátor kifejezetten, amíg elküldi nekünk részleteket, és egy vázlatot a követelményeknek. A kültéri légmentesen záródó felfújható orvosi sátor tartalmazza légszivattyú, javító készlet táska, ect. A rögzítés nagy, nem kell aggódni a minőség, mi szakosodott felfújható orvosi sátrak több mint 10 éve.

 

Az alábbiakban részletes képekfelfújható orvosi sátor az Ön referencia:

Outdoor Inflatable Medical Tent For Emergency


Ehhez a felfújható orvosi sátor légmentes szerkezet és szükség van a szivattyú felfújni, akkor tartsa 4-5 nap után felfújt, mint a különleges idő, a menekültek lehet elhelyezni a sürgősségi sátorban, a pihenésre vagy az elsősegélynyújtás vagy más dolog rendben van. Ez igazán jó termék a sürgősségi esethez.

 

Az alábbiakban néhány részletet a szabadtéri légmentesen záródó keret felfújható menedéket orvosi sátor a referencia, remélem, akkor kap gyors választ ezekre a kérdésekre.

1. Egyedi tervek állnak rendelkezésre a különböző alakú, méretű, színes, logo nyomtatás, stb

2. Anyag: Időjárásálló tartós PVC ponyva vagy PVC vinil anyag, vízálló, tűzálló, UV-védő.

3. Lehet állandó légfúvós stílusban vagy Deluxe légmentesen záródó (zárt) stílusban, amely nem kell csatlakozni a villamos energia felfújni levegő egész idő alatt.

4. Méret: Általában 20-500 négyzetméter. A méretet az ügyfél igényei szerint is megváltoztathatjuk.

5. Az ár tartalmazza a légfúvót (CE 220v-240v vagy UL 110v-120v) és a rögzítőköteleket.

6. Opcionális tartozékok: halogén/LED lámpa, tépőzáras transzparensek, karók, átlátszó ablakok, tetőablakok vagy ajtók a nappali világításhoz és szellőztetéshez stb.

7. Csomagolás: sátor PVC zsákban, fúvó export dobozban.

8. MOQ: 1 db.

9. Szállítás: tengeren, légi úton vagy expressz (DHL stb.)

10. Fizetés: T / T (banki átutalás), L / C, Western Union, Money Gram, PayPal, Letét50%-os betét előtt termelő és 50%-os egyenleg szállítás előtt.


Hot Tags: kültéri felfújható orvosi sátor vészhelyzet, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like