Mobile Air Tight felfújható sürgősségi sátor

Termék részletek

Részlet:

 

Fehér felfújható menedéket vöröskereszt sürgősségi kórházi sátor támogatja a levegő oszlopok, amelyek készülnek tartós, kiváló minőségű 1000D PVC ponyva anyag technológia magas hőhegesztés,amely vízálló, lángálló és UV-álló, és képes megfelelni az európai szabványnak. A méret a sürgősségi sátor 10 m x 6m, és széles körben használják. Használhatja hordozható felfújható műhelyként vagy felfújható tárolósátorként, karanténsátorként, fertőtlenítő sátorként, menekültek átmeneti menedékhelyeként, katasztrófa-elhárításként, mobil kórház sürgősségi elsősegélynyújtáshoz.Íme a felfújható orvosi sátor részletes képei:

Details of inflatable shelter red cross emergency hospital tent


És a különböző kérések, tudjuk, hogy ég ablakok és oldalsó ablakok vagy drót tartók. Vagy nagyobb bejárat teherautó és így tovább. Csak el kell mondania a követelményét, és azt csinálunk a felfújható orvosi sátorban, amit akar.

 

Az alábbiakban több felfújható menedéket vöröskereszt sürgősségi kórházi sátrak az Ön által választott,bármilyen elem vagy több kapcsolódó felfújható orvosi sürgősségi sátrak szeretne, kérjük, forduljon Yolloy további információkért, kínálunk kiváló minőségű sürgősségi kórházi sátrak.

inflatable shelter red cross emergency hospital tent

 

Szolgáltatásaink

 

1.OEM vagy ODM elfogadható.ügyfél design, logo, nyomtatás elfogadható.

2.Bármilyen kérdés vagy probléma, időben választ adunk.

3.Good értékesítés utáni szolgáltatás, oldja meg a problémát az Ön pozíciójában.

4.Gyors szállítás


Hot Tags: mobil légzáró felfújható sürgősségi sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet