Felfújható sterilizáló alagút vetter fertőtlenítő sátrak

Termék részletek

Felfújható sterilizáló alagút ellenőrző fertőtlenítő sátrak, amelyek megakadályozzák a terjedését vírusos baktériumok, mint a járványos betegségek és erőszakkal fertőtleníteni az elhaladó emberek vagy tárgyak. Különböző fertőtlenítő csatornák, közösségi bejáratok, szupermarketgyárak stb.

 

Mivel a nagy köd kapacitás, ez alkalmas a nagy területen tér fertőtlenítés. Ez a sterilizáló alagút sátor lehet szerelni egy kémiai folyékony automatikus arányú szivattyú, hogy megfeleljen a követelményeknek a kémiai folyadék és a víz arány. Abban az esetben, jó szellőzés, ez is a funkciók a párásítás és hűtés. Ezért az anti-nagynyomású csöveket, atomizáló fúvókákat és egyéb alkatrészeket általában személyzetként használják.

 

Van egy profi csapat, hogy a sterilizáló alagút sátor, személyre szabott szolgáltatás áll rendelkezésre, mielőtt termelő fogjuk, hogy a 3D-s tervezési tervezetek a csekket,itt megosztotta a 3D-s tervezési tervezetek e sterilizáló alagút sátor az Ön referencia:

IT-301-1(6)


Az egész készlet magában tartalmazza a mobil fertőtlenítő sátrat+dekontaminációs alagutat+fertőtlenítő ajtót,az alábbiakban a kész felfújható sterilizáló alagút vetter fertőtlenítő sátrak:

IT-301-1(7)

 

Az összecsukható mobil fertőtlenítő alagút kényelmes szállítás, gyorsan telepíthető, alkalmas a különböző környezetekben, és nyilvánvaló sterilizáló hatása.Az alábbiakban több kapcsolódó felfújható sterilizáló alagút vetter fertőtlenítő sátrak az Ön referencia:

IT-301-1(8)


A YOLLOY OUTDOOR, az egyik vezető gyártó és beszállító most minőségi, tartós és olcsó, felfújható sterilizáló alagút-ellenőrző sátrakat kínál professzionális és termelékeny gyárából. Szigorú minőségellenőrzési és -kezelési rendszer mellett biztosíthatjuk Önnek a termékek magas minőségét és jó teljesítményét.
Hot Tags: felfújható sterilizáló alagút ellenőrző dekontaminációs sátrak, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like