Felfújható beteg karantén járvány megelőzés sátor

Termék részletek

Részletek


Felfújható orvosi sátrak, más néven felfújható járványvédelmi sátor, felfújható beteg karanténsátor, a sürgősségi és orvosi szektor, a hadsereg, valamint olyan szervezetek, mint a Covid-19 vírus megelőzése, és nem meglepő, hogy miért. Az orvosi sátor annak ellenére, hogy jön át a terjedelmes és nehezen kezelhető csak szükség van két ember, hogy hozzanak létre, és lehet készíteni egy rövid span néhány perc alatt. Felfújható orvosi sátrak jól jöhet vészhelyzetekben, mint a menedék, katasztrófa vagy megkönnyebbülés, de ők is használható kiállítás, tárolás, céges rendezvények, pártok, fesztivál, sport, valamint az egészségügyi ellátás. Ezek állnak rendelkezésre a legkülönbözőbb színek és méretek, és akkor biztosan talál egy, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.


Az alábbiakban további részleteket a felfújható beteg karantén referencia:

A járványvédelmi sátornak van néhány opcionális válaszfala (a válaszfal olyan, mint a levehető kép). És 3 réteg ablakok (kivehető átlátszó PVC ablak panel + kivehető nettó ablak panel + fix forgatható ponyva ablak fedelét). Ez a 3 ablak lehet nyitott vagy zárt függ om különböző helyzetben.

detailed images of inflatable epidemic prevention tent


A felfújható orvosi sátor használatának előnyei:

1.Minden hideg és félhideg éghajlati viszonyra tervezve, – 20 és + 49°C között.

2.Könnyű keret, beleértve a légfúvót vagy a légszivattyút és a feszítőköteleket, vízálló és könnyen beállítható és mozgatható.

3.A felfújható vészhelyzeti sátor jól megtervezett alapján a felhasználói igény, amely könnyen telepíthető minimális logisztikai támogatással és a lehető legrövidebb időn belül.

4.A könnyű kialakításnak köszönhetően a menedéksátor különösen alkalmas gyorsreagálású egységekhez és csoportokhoz, amelyeknek szükségük van rá.

A 5.It felfújható mobilkórházként is használható, ha sürgős helyzetben vannak, mint például a covid-19 vírus elleni világméretű járványvírus, a kórházakban és ágyakban korlátozott hely miatt a mobil sátor megoldhatja ezt a nehéz helyzetet, használhatja járványvédelmi sátorban, fertőtlenített sátorban, beteg karanténsátorban, fertőtlenítő izolációs sátorban stb.


Az alábbiakban több kapcsolódó termékek felfújható járványvédelmi sátor az Ön által választott:

inflatable epidemic prevention tent

Hot Tags: felfújható beteg karantén járvány megelőzés sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet