Szürke kültéri felfújható instant orvosi sátor

Termék részletek

Kültéri felfújható azonnali orvosi sátrak tervezték, hogy egy rövid távú és hosszú távú használatra számos területen, különösen azokban az esetekben, ahol azonnali szükség van a háttér, de még elhelyezésére az emberek, a betét anyag stb. Ez könnyen létre rövid idő alatt, és mozgatható más helyre, mint kérte, akkor felállni után felfújt légfúvó vagy légszivattyú. És fel lehet használni, mint felfújható elsősegély sátor, felfújható mentő sátor, felfújható mobil kórház, felfújható sürgősségi sátor, felfújható vörös kereszt sátor, hordozható felfújható kórház és így tovább.

 

Az anyag a felfújható azonnali orvosi sátor,használtunk PVC ponyva, amely háló megerősített belül és mindkét oldalán PVC bevonattal. Ez vízálló, UV-álló égésgátló és könnyen tisztítható. Mert ez az orvosi sátor egy légszennyezett szerkezet, ha felfújja a levegőt lehet tartani belül több napig. Van 3 válaszfal, a függöny kivehető.Itt vannak részletesebb képek az alábbiak szerint:

Detailed images of inflatable instant medical tents


Testreszabott szolgáltatások elfogadhatóak lehetnek, ha különleges design, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.Az alábbiakban több kapcsolódó felfújható azonnali orvosi sátrak az Ön referencia:

未标题-2


Hot Tags: szürke kültéri felfújható azonnali orvosi sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like