Légmentesfelfújható sürgősségi sátor

Termék részletek

Yolloy felfújható sürgősségi sátor támogatja a levegő cső keret szerkezete, amelyek tartós, kiváló minőségű 1000D PVC ponyva anyag technológia nagy hőhegesztés. Bár a levegő sürgősségi sátor egyszerű strukturált, ez a nagy szakítószilárdság, merev, stabil, szél ellenállás, UV-álló, vízálló és így tovább. A felfújható sátor ellenáll a 17 m/s-os szélnek, és -15°C-tól +75°C-ig használható;Két kivehető válaszfal van, majd a vészhelyzeti sátrat három részre osztják. Telepítheti őket a követelménynek megfelelően.

 

A testre szabott lehet elfogadható. 3D rajz kép lesz felajánl -hoz aviod akármi félreértés. Ha bármilyen különleges követelmény, kérjük, forduljon Yolloy.Az alábbiakban a 3D-s tervezési tervezetek e felfújható sürgősségi sátor az Ön referencia:3D design drafts of air tight inflatable emergency tent


Befejeztük sok légmentesen zárt felfújható sürgősségi sátrak és ezek forró értékesítés a piacon, több kapcsolódó sürgősségi sátrak és részletes információkat, kérjük, ne habozzon, hogy lépjen kapcsolatba velünk, kínálunk Önnek a legjobb szolgáltatásokat, az ár és a kiváló minőségű orvosi sátrak.

air tight inflatable emergency tents

Hot Tags: légmentesen záródó felfújható vészhelyzeti sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like