Kültéri tiszta felfújható luxus étterem sátor

Termék részletek

Ez az átlátszó felfújható sátor egy francia ügyfél számára készült, akinek van étterme, és ő keresett valamit, amit kívülre rakhatna az ügyfelek védelme érdekében, ezért ideiglenes étteremként használta. Minden oldalát átlátszó PVC anyagok gyártják, az emberek tisztább kilátás nyílik a szabadba, amikor élvezik az étkezést, és néhány kis cipzár ajtaja kinyílik az oldalán, az emberek közvetlenül kifelé mehetnek, ami kényelmesebb.

Átlátszó sátor, mint felfújható cikk, nagyon könnyű csomagolni és felállítani, és nagyon kényelmes és rugalmas is, amelyet széles körben használnak mindenféle területen, nemcsak ideiglenes éttermekhez, hanem autógarázsokhoz, partikhoz, hirdetésekhez is , rendezvények, kiállítások, esküvők, raktárak, kempingezés és így tovább. És könnyű és hordozható, és nem foglalja el a helyet, és bárhová áthelyezheti, ahová csak akar, tehát ami gazdaságosabb, mint a fedett állandó szerkezet és kényelmesebb.

Yolloy felfújható gyár, amely professzionális gyártója mindenféle felfújható sátrak gyártásának több mint 10 éve' tapasztalat. Profi tervezőcsapatunk van, a termékeket az Ön igényei szerint készítjük el, például a méret, a szín stb. előtt, a gyártás előtt elkészítjük a 3D-s tervezeteket az ellenőrzéshez, így elképzelése van a termékről volna.

3D-s tervezetek az ellenőrzéshez:

3D design drafts of outdoor clear inflatable luxury restaurant tent

Miután elkészült, minden sátrat tesztelnek, és küldünk néhány kész képet vagy videót az ellenőrzéshez a szállítás előtt. Biztos, hogy 100% -ban jó és kiváló minőségű sátrat kap tőlünk.

Kész képek a felfújható éttermi sátorról a szállítás előtt:

finished pictures of Outdoor clear inflatable luxury restaurant tent

Ehhez a felfújható luxus sátorhoz lezárt szerkezet, miután felfújt, a légcső váza 4-5 napig tartható. Ez azt jelenti, hogy nincs szüksége energiára ahhoz, hogy állandóan felfújja, amikor használja, így ez még jobban teszi kényelmes, ha használja. A kiegészítőkről kétféle légszivattyút kínálunk, az egyik szabványos, a másik az intelligens légszivattyú.

Ha a sátor mérete kicsi, általában a szokásos 800 W-os légszivattyúnk elegendő, de ez nem tudja automatikusan szabályozni a légnyomást.

Ha nagyobb teljesítményre és jó minőségre van szüksége, javasoljuk, hogy használja az intelligens légszivattyút, amely nagyban segít Önnek.

Különösen az az idő, amikor a reggel és az éjszaka közötti hőmérséklet-különbség viszonylag nagy. Az automatikus légszivattyú jobban védi a felfújható sátrat.

Az intelligens légszivattyú funkció leírása:

1, pontos nyomásmérés: tesztelje a felfújható termék belső nyomását;

2, Automatikusan felfújja a levegőt: automatikusan fújja fel a levegőt, ha a légnyomás alacsony, automatikusan leállítja a töltést; a nyomás elégséges;

3, automatikusan kipufogó: a légnyomás a nap alatti hőtágulás miatt nagyobbá válik, ez automatikus nyomáscsökkentő kipufogót indukálhat.

Az alábbiakban a két stílusú légszivattyú képei láthatók:

Accessories of outdoor clear inflatable luxury restaurant tent

Hot Tags: kültéri tiszta felfújható luxus éttermi sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet