Felfújható sátor átlátszó buborék gyep kupola

Termék részletek

Ez a felfújható tiszta gyep sátor kedvelt a széles körű alkalmazása a reklám, kemping, üdülési szabadidő szabadtéri tevékenységek, kiállítások, promóció, szabadtéri menedéket, autó menedéket, stb könnyen telepíthető felek, parkok, vidámparkok, háztáji, kertek, népszerű luxus szállodák.

inflatable lawn dome tent


Miért válassza a felfújható buborék gyep sátor?

1, Jó szellőzés, A felfújható buborék sátor van szüksége egy fúvó folyamatosan felfújja az álló, és teszünk egy szellőztetés és légkondicionáló lyuk buborék sátor (az alábbi képen), a szellőztetés és légkondicionáló lyuk a levegő bejutni, és ki, amikor a buborék sátor működik, ez jó szellőzés.

2, Ajtó és cipzár, az ajtó cipzárral záródik, egy felfújható alagút 2 ajtóval, minden ajtó tartós dupla cipzárral rendelkezik, és minden cipzár dupla cipzárral van.

3, Is, általában a szállító használja közvetlenül cipzár varrott a buborék, nem javasoljuk, a cipzár magas hőhegesztés PVC ponyva és dupla öltés, és azt, hogy vízálló szalag minden cipzár, az alábbi képen:

inflatable bubble tree tent


Yolloy manufaktúra széles skáláját kínálja a felfújható tiszta gyep kupola sátor a világ minden tájáról.Ha szüksége van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hogy indítsa el a projektet.

inflatable bubble dome tent

Hot Tags: felfújható sátor tiszta buborék gyep kupola, a gyártók, a beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like