Felfújható medence buborék kupola sátor

Termék részletek

Nagyon jó úszás a kerti medencében árnyékkal és télen hideg szél nélkül. Most már ezt a felfújható buborék hajlított haza, és rendezze fel a medence. Ez is segíthet megelőzni a levelek esnek a medence vagy más durty dolgokat.

Személyre szabott forma, szín és egyéb részletek állnak az Ön rendelkezésére. Csak mondja el ötleteit, és mi kínálunk önnek a legjobb sátor.Látod, itt van! a következő a kész, amely 99%-a ugyanaz, mint a design, és nincs félreértés.

details of pool covering tent (1)


Más felfújható medence kupola sátrak YOLLOY, vagy mondja el ötleteit, yolloy tervezhet egy egyedülálló az Ön számára.

inflatable pool dome tent


Miért válassza yolloy felfújható sátor?

1, Az általunk használt anyag Platón PVC ponyva és tiszta PVC, amely magas tartós, UV-álló, égésgátló és ártalmatlan. Hogy már tudtál róluk az e-mailjeimben. Míg a másik gyár anyaga nem márka anyag. Különben is, a PVC ponyva általunk használt 735g/m2 1000D ponyva.

 PVC tarpaulin material

2, A D gyűrűk megerősítése varrással, majd telepített nagy hőhegesztés, nem olyan, mint a többi szállító, amely a ragasztó vagy a magas hőhegesztés csak.

3,Erős és hordozható fogantyúk is telepítve lesz a mini beállítások, amikor telepíteni.

 strong handles and D rings

4, A tépőzáras vagy cipzár az ajtón vagy ablakok varrott PVC ponyva, majd a magas hőhegesztés átlátszó PVC burkolat, nem közvetlenül varrott tiszta PVC, hogy a tétel hosszú élettartamú, mint más szállító

reinforced zipple

5, Minden darab anyag lesz pontos vágás automatikus vágógép, nem fogantyú, ami egyenes varrás a kapcsolatot. Ezután használja a professzionális magas hőhegesztő gép hő össze minden darab anyag .

mechines

7, Végül, de nem utolsósorban, minden munkavállaló gazdag tapasztalattal rendelkezik, és legalább 5 éves termelési tapasztalattal rendelkezik. Minden részletet érdekelnek, hogy jobb sátrat hozzanak létre, és minden varrást egyenes és lapossá tesznek. Miután elkészült, minden elem fogják vizsgálni 24 órán át legalább, az biztos, hogy minden jó ügyfelünk.

high heat welding

YOLLOY OUTDOOR, az egyik vezető gyártók és beszállítók, most hozza meg a minőségi, tartós és olcsó felfújható medence buborék kupola sátor eladó a szakmai és termelő gyár. Szigorú minőségellenőrzési és -kezelési rendszer mellett biztosíthatjuk Önnek a termékek magas minőségét és jó teljesítményét.
Hot Tags: felfújható medence buborék kupola sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like