Felfújható kerti tiszta buborék kemping sátor

Termék részletek

A felfújható kerti buboréksátor a következő szintre emeli a kempingezést és a kertben való lógást. Ahelyett, hogy egy régi iskolai sátor sötétjében feküdne, vagy otthon ülne és nézné az esőt, átlátszó, felfújható buboréksátorban lehet. Meleg és szoros hely a sétáláshoz, mindenféle időjárástól védve, 360 fokos panorámával a nappalra és az éjszakai csillagokra.

Az ajtó cipzárral záródik, minden ajtón tartós, dupla fejű cipzáras ajtó van, és minden cipzár dupla cipzáras fej. Általában a szállító közvetlenül a buborékra varrott cipzárt is használ, nem javasoljuk, hogy a cipzárunk magas hőhegesztés PVC ponyván és kettős öltéssel, és vízálló szalagot készítünk minden cipzárhoz. A felfújható, tiszta buborékos kemping sátor általában nehéz stabilan állni, D gyűrűket készítünk és köteleket illesztünk a nagyobb stabilitás érdekében.

Az alábbiakban részletes képek láthatók erről a felfújható, tiszta kemping sátorról:

detailed images of inflatable clear bubble camping tent


Ehhez a felfújható kerti buboréksátorhoz zárt szerkezetű, mert az összes légcső keretet légmentesen készítettük, és miután felfújt, sok napot megtarthat az infláció után, ne' nem kell, hogy a fúvó mindet felfújja az idő, amikor használta, így ez kényelmesebbé teszi a használatát.


Sok felfújható buborékos sátrat készítettünk, mielőtt forró eladást hajtottunk végre a piacon, és ügyfeleink jó visszajelzéseivel itt megosztottunk néhány ügyfelet' visszajelzés a különböző felhasználási lehetőségekről, remélhetőleg ezek a valódi képek segíthetnek abban, hogy jobban érezzék ezeket a buborék ház sátrakat.

clients' feedback of inflatable bubble lawn tent

Szeretné kipróbálni saját buborékházát, és jó tapasztalattal rendelkezik, amikor használja, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk további információkért, mi a legjobb szolgáltatásokat és kiváló minőségű sátrat kínálunk Önnek.

Mi lehetne jobb? Nos, talán egy kis magánélet, végül is, ha láthat, beláthatnak. De ha esetleg családban kempingezel a vadonban, vagy a kertedben csinálsz szabadtéri tevékenységeket, akkor nincs' bármi aggódni való. Az alábbiakban a felfújható buborékos gyepsátor kapcsolódó stílusai találhatók:


more related styles of inflatable garden clear bubble camping tent


Ez egy felfújható, tiszta kemping sátor, amely a családdal való táborozáshoz, vagy a kertben való használatra, mint tartalék szoba, kikapcsolódási zóna vagy gyerekjáték. Dőlhet, pihenhet és nézheti a természetet és a csillagokat, miközben melegen marad mindenféle időjárás esetén.


Hot Tags: felfújható kerti tiszta buborék kemping sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet