Felfújható Tiszta Kocka sátor

Termék részletek

Ez a szabálytalan felfújható tiszta kocka sátor teljesen tervezték az ügyfél ötleteit speciális használatra. Az ügyfél sokat elégedett a beérkezés után, mert nagyon alkalmas a használatra. Itt több szabálytalan felfújható kocka sátor készült különleges használatra, ha szüksége van rá, ne habozzon, hogy tudassa velünk.

cube clear inflatable tent-4


Nézd meg kívülről belülről felfújható tiszta kocka sátor

inflatable event dome tent details


MoQ:1 darab

Fúvó:(CE 220v-240v vagy UL 110v-120v): Tartalmazza

D-gyűrűk rögzítése:Tartalmazza

Lehet egyéni tervezés, méret, szín vagy logo nyomtatás.

 

Üdvözöljük a Yolloy felfújható gyárban. Felfújható sátrak könnyen felállítható és a közlekedés, kényelmes használható események, pártok, esküvő, szertartás, sport aréna és az üzleti reklám, mint a promóciók, nagy megnyitó, kiállítások, stb Van sok szín és design a lehetőségeket.

 

Szolgáltatásaink

Minden kérdésére 24 órán belül válaszolunk folyékonyan angolul, jól képzett és tapasztalt személyzet.

Minden információja jól védett lesz.

Minden munkavállaló dolgozott ezen a területen legalább 4-5 éve.

Minden felfújható mi szigorúan tesztelt, és már az ügyfelek visszaigazolása szállítás előtt.


Gyik:

K: mi az anyag a felfújható kocka sátor?
V: A felhasznált anyag felfújható sátor lehet PVC ponyva vagy OXFORD anyag vagy Nylon, tudjuk használni a különböző anyagok termelési bázis az ügyfél igényét.
K: Ha a vízi játék termék biztonságos a palyer?
V: A légmentesebb felfújható vízi játékok soros lezárják nagy hallani hegesztési molnár gép ezt a munkát, úgy tűnik, egy darab anyag csak, az általunk használt nagyon tartós PVC ponyva, hogy a termelés és a vizsgálat a terméket, hogy megbizonyosodjon arról, nincs szivárgás. Minden terméket ellenőrizni kell a szállítás előtt.
K: mi a szállítási mód tudunk választani?
A: A szállítás megoldható lásd vagy légi úton. A szállítási költséget a vevőnek kell megfizetnie. Légi szállítási költség sokkal magas, de rövid időt vesz igénybe a szállítás, általában 5-7days Tengeri szállítási költség alacsonyabb, ez sokkal gazdaságos a nagy felfújható tétel, De nagyon hosszú időt vesz igénybe az áruk fogadására, az ügyfél kell tennie a behozatali szokás nyilatkozatot magukat. Általában a tengeri szállítási idő 15-30day vagy több, elsősorban attól függ, hogy a hajó hajózási vonal shecdule.

Hot Tags: Felfújható Clear Cube Sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like