Felfújható Tiszta Szabadtéri Kemping Bubble Lodge Sátor

Termék részletek

Felfújható Clear Outdoor Camping Bubble Lodge sátor fel van szerelve egy második gömb mérési 3m átmérőjű. Ez az extra buborék gyermekszobaként, irodában, öltözőben vagy akár fürdőszobában is használható. A Bubble Room 4,5 átmérőjű változata számos módon felszerelhető. A király méretű ágy vagy kerek matrac tökéletes lesz. Van egy hosszú cipzár az egész buborék alap átmenni helyen az asztalra, kanapé és egyéb bútorok.

Íme néhány helyszíni képek ügyfeleinktől. Szabadtéri hotelnek használták őket.

Inflatable Clear Outdoor Camping Bubble Lodge Tent  

Ez egy igazi lakosztály a vadonban! Ez részben átláthatatlan, hogy a lakók intézkedés a magánélet, valamint egy csodálatos kilátás nyílik az égre és a tájra. A Bubble Room egy szállodai szoba összes kényelmét nyújtja, és lehetővé teszi, hogy rendkívüli éjszakát töltsön a csillagok alatt, miközben védi a magánéletét. Ez a megtestesülése egy gyermek játék kunyhó.

Inflatable Clear Outdoor Camping Bubble Lodge Tent Inflatable Clear Outdoor Camping Bubble Lodge Tent

Testreszabott lehet elfogadható, ha bármilyen követelmény, pls nyugodtan tudasd velem!


YOLLOY OUTDOOR, az egyik vezető gyártók és beszállítók, most hozza meg a minőségi, tartós és olcsó felfújható tiszta szabadtéri kemping buborék lodge sátor eladó a szakmai és produktív gyár. Szigorú minőségellenőrzési és irányítási rendszer mellett biztosítjuk Önnek e termékek magas minőségét és jó teljesítményét.

Hot Tags: felfújható átlátszó szabadtéri kemping buborék lodge sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet