Kereskedelmi szabadtéri felfújható tároló sátor

Termék részletek

A felfújható tároló sátrakat általában raktárként használják, és miért éppen most népszerűek a felfújható tároló sátrak?

A tároló épületekhez képest a felfújható tároló sátrak több előnnyel rendelkeznek. Először is, kevesebb költséget és sokkal gazdaságosabbat igényelnek. 2., sokkal gyorsabban megvalósíthatók. Harmadszor, sokkal rugalmasabb, mint a helyszínen, kevesebb korlátozás van a helyszínen, mint a tényleges épületek. 4. a méret szabadon eldönthető a valós igényeknek megfelelően. További előnyök vannak, és nem kell itt mindet felsorolni.

Bármilyen alakú és színes kifújható sátor kialakítható a gyártás előtt, félreértések esetén.

different mdoel of outdoor tent


Minden részlet egyértelműen megtervezhető, hogy bármilyen medencéhez illeszkedjen.

design of inflatable pool covering


Minden kültéri felfújható sátrat nagyon gondosan készítenek, hogy jobb legyen a használata. És figyelmesen üdvözölje értékes tárgyait, hogy jobb sátrat készítsen a projekt számára.

details of inflatable tent


Felfújható sátor alkalmazás, széles körben használják:

Medencefedés, Kempingezés, Szabadtéri rendezvények, Reklám, Promóció, Kiállítások, Kiállítások, Versenyek,

Vidámpark, bérleti üzlet, tér, teljesítmény.

other inflatable pool tent from YOLLOY


A felfújható sátorhoz mind a fedél, mind a lábak varrhatók vagy hegeszthetők.

1. A márkajelzések közvetlenül a sátorra nyomtathatók, vagy a borítóhoz köthetők; szoros és erős varrás, tartós cipzárak. Az ajtók cipzárral levehetők.

2. Alkalmas reklámozásra, rendezvények vagy partik használatára. Könnyen mozgatható.

3. A formatervezés, a méretek és a színek megváltoztathatók az ügyfelek szerint' tervezés.

A Digtal nyomtatás és a selyem nyomtatás egyaránt elérhető a kültéri felfújható sátorban.

tent with logo printing


Miért válasszon minket:

1. Biztonság. Törődünk a felfújható sátor biztonságával, és a biztonságos tényezőkre gondolunk az anyagválasztástól a gyártásig. Vízálló és tűzálló PVC ponyvát használunk minden olyan felfújható játékhoz, mint például a Bounce House, a felfújható csúszdák stb., És az anyag megfelelt az Intertek teszten az EN71 szabvány szerint. A vízi járókerékhez környezetbarát TPU anyagot használunk, amely nem mérgező, szagtalan és jó hidrolitikus ellenálló képességű.

2. Tartósság. Tudjuk, hogy a tartósság a minőségi felfújható játék fontos mutatója is, ezért az anyagválasztástól a gyártásig minden részletre figyelünk.

3. Kielégítő szolgáltatás. Nem csak felfújható játékokat, de jó szolgáltatásokat és megoldásokat is kínálunk értékes ügyfeleink számára. Az összes e-mailt vagy faxot 24 órán belül megválaszoljuk; Mindig megerősítjük az ügyfelekkel, ha kérdéseink vannak, mindig közöljük az ügyfelekkel a valódi helyzetet.

4. Időben történő szállítás. Pontos szállítási arányunk 95%. Késedelem esetén idő előtt tájékoztatjuk ügyfelünket.

5. Megbízható árak. Áraink nem a legalacsonyabbak Kínában, de minőségünk és szolgáltatásunk alapján nagyon megalapozottak.

6. Folyamatos fejlesztés. Soha nem vagyunk elégedettek azzal, amit csinálunk, és mindig megpróbálunk jobb módszert és jobb anyagot találni felfújható játékaink elkészítéséhez.

7. Őszinteség. Becsületesen üzletelünk. Ha nem tudjuk teljesíteni az Ön követelményeit, akkor elmondjuk; de ha megígérjük neked, akkor azt kell tennünk, amit ígérünk! várjuk az együttműködési lehetőséget Önnel - értékes ügyfelünkkel.

Hot Tags: kereskedelmi szabadtéri felfújható tároló sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like