Tiszta felfújható medencefedél sátor

Termék részletek

A felfújható sátoros medencefedél kényelmes medencés sátor, könnyű felállítani és felfújni. Felfújható medencefedésünk a legjobb anyagot használja, amely vízálló és tűzálló, hordozható és divatos kialakításaként. Nagyon népszerű a beltéri vagy kültéri medence védelmében. Igény szerint megváltoztathatja a méretet, a színt és a formatervezést.

Széles körben kereskedelmi bérbeadás, értékesítés, vidámparkok, terek, családi kertek, iskolák, játékközpontok stb.

Az alábbiakban több stílusú felfújható fedél sátrak találhatók a medence számára:

More Style  Clear Inflatable Pool Cover Tents

A mi felsőbbrendűségünk:

1) A felfújható medence sátor mind beltéri, mind kültéri használatra alkalmas, különböző tevékenységekhez használható, nemcsak az úszómedencéhez, hanem felek, kiállítások, promóciók, sportcsarnokok és esküvők, ünnepségek stb. .

2) A felfújható medencés sátrakat rövid idő alatt könnyű felállítani, és igény szerint különböző helyre mozgathatóak, felállhatnak, miután légfúvóval vagy légszivattyúval felfújták.

3) Sokkal erősebb, kereskedelmi minőségű anyagot választunk, amely UV-kezelt, tűzgátló, vízálló és megfelelt az SGS tanúsítványának. Nagyobb szakítószilárdsága van. A hőmérséklet -20 ° C és 70 ° C között lehet. tűzálló, vízálló és ólommentes, és megfelelt a CE, EN, RoHS, SGS, ISO követelményeknek, biztosítva a magas minőséget és a hosszú élettartamot.

4) Gazdag tapasztalattal rendelkezünk különféle felfújható sátrak készítésében, tapasztalt és professzionális tervezőkkel és gyártási munkatársakkal saját gyárral rendelkezünk, amely a felfújható sátrat kérésként elkészítheti és minőségi terméket kínál versenyképes áron, szigorúan betartjuk a minőséget Irányítás. Saját tulajdonú márka és független gyártó, kiváló minőséggel, legjobb szolgáltatással, valamint versenyképes áron.

Az ügyfél logója felrakható, és különböző színekkel rendelkezünk a választáshoz. A méret és a kialakítás testreszabható. A félreértések elkerülése érdekében a tervezés 3D-s rajzot kínálna a gyártás megerősítésére. Csak mondja el nekünk ötletét, és megvalósíthatjuk .

5) Az alján horgonyt és a tetőn lévő D gyűrűt készítjük a belsejében lógó fény érdekében, a sátor 41,2 m / s szélnek tud ellenállni a sátor rögzítése után.

6) Tervezett szellőzőnyílásaink vannak a sátoron, így a légkondicionáló csatorna áthaladhat a sátoron, nem számít hideg vagy meleg időben, az emberek kényelmes hőmérsékletet élvezhetnek a sátor oldalán.

Az alábbiakban bemutatjuk a felfújható medencefedél sátor néhány részletét:

Details of  Clear Inflatable Pool Cover Tent

A felfújható medence menedékhely kivitelezése:

Workmanship of clear inflatable tent

Mindenféle felfújható, átlátszó, kétrétegű buboréksátrat gyártunk különböző használatra,stílusosabb felfújható buborék sátor az alábbiak szerint:

inflatale bubble dome tent

Természetesen, ha kisebbet, nagyobb méretet vagy más alakot szeretne készíteni, akkor a&# 39-es számunkra elérhető, csak a részletekért és az árért vegye fel velünk a kapcsolatot.

A YOLLOY OUTDOOR, az egyik vezető gyártó és beszállító, most professzionális és produktív gyárában minőségi, tartós és olcsó tiszta felfújható medencefedő sátrat kínál Önnek. Szigorú minőség-ellenőrzési és irányítási rendszer mellett biztosíthatjuk Önt e termékek kiváló minőségében és jó teljesítményében.
Hot Tags: tiszta felfújható medencefedél sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like