Átlátszó felfújható gyep udvar sátor

Termék részletek

A felfújható gyep udvar sátor felfújt egy csendes légturbina, a fúvó, amely fenntartja a könnyű nyomást a buborék. Frissen tartja a levegőt, és elkerüli a nedvességgel kapcsolatos problémákat. A buborékbelsejében lévő légkör egészséges, kondenzáció, szúnyogok vagy por nélkül. Széles körben alkalmazható, mint különleges szállodai szoba, stargazing sátor, karácsonyi dekoráció hó gömb, kiállítás, reklám és sok más dekoráció.

Itt van néhány részletes képet alább a referencia, kérjük, ellenőrizze.

details of inflatable yard tent

Van néhány csatok alján kupola rögzítésére. Ügyfél használhatja néhány homokzsákok vagy kő és kötelek rögzíteni a kupola a földön határozottan.

Van egy légkeret az alagútban. Ez kényelmes az emberek be-és ki, és teszi az alagút erősebb és sztereoszkópikus. És a keret légszennyezett szerkezet,ha felfújja a levegőt lehet tartani belül több napig. Kényelmes az emberek be- és ki- és be.


Különböző alakú, szín és méret lehet tenni, hogy jobban megfelel a projekt. 3D design képek et kínálnak megerősítést a termelés előtt, az biztos, hogy nincs félreértés. Ha szüksége van most, kezdjük el, hogy tervezzen egy speciális az Ön számára.

3D design drawing images


YOLLOY OUTDOOR, az egyik vezető gyártók és beszállítók, most hozza meg a minőségi, tartós és olcsó tiszta felfújható gyep udvar sátor eladó a szakmai és termelő gyár. Szigorú minőségellenőrzési és -kezelési rendszer mellett biztosíthatjuk Önnek a termékek magas minőségét és jó teljesítményét.

Hot Tags: tiszta felfújható gyep udvar sátor, a gyártók, a beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like