Tiszta, felfújható buborék party sátor

Termék részletek

Nagyon jó buli lesz ezzel a felfújható buboréksátorral, amely 14 méter átmérőjű' s körülbelül 190 fő befogadására alkalmas. A párt tagjainak egyedülálló tapasztalata lesz ebben a hatalmas buborékban. Bent élvezhetik a bulit, és egyszerre élvezhetik a természet minden szépségét. Nem számít a téli vagy a nyári napokon, az embereknek kellemes bulijuk lesz, ha belevágnak a waimba vagy a hűvös levegőbe.


Az egész sátor gyorsan felállítható, körülbelül 15-20 perc alatt, az egész sátor csak légi támaszték nélkül áll rendelkezésre. És tiszta felfújható partysátorunk könnyen felállítható. Egy lépés a csomag kibontásához. Két lépés, hogy megtalálja a légcsövet, és légfúvóval megtervezte. Utolsó lépés a sátor felfújásához, és ez magától fel fog emelkedni.


Ezenkívül egyáltalán ne aggódjon a minőség miatt. Minden anyagdarab pontos vágás lesz automatikus vágógéppel, majd professzionális magas hőhegesztőgéppel építsen belül és kívül kettősen fűtött. Kérjük, ellenőrizze a tiszta felfújható partysátorunk néhány részletét.

inflatable bubble tent


Még néhány felfújható buboréksátor a YOLLOY-tól

details of clear dome tent

Miért válasszon minket!

1., Biztonság. Kereskedelmi minőségű PVC és PVC ponyva anyagot választunk, amely UV-álló, égésgátló, vízálló és nagy szilárdságú. CE ROHS tanúsítvánnyal rendelkeznek

2, tartós. Kiváló minőségű anyagokat használunk az elkészítéséhez. A' nem okoz gondot több mint 3 év használatával, ha azt rendesen használja.

3, garancia. 2 év garanciaidőt kínálunk.

4, Őszinteség eladó vagyunk, és elfogadható árat és legjobb szolgáltatást kínálunk Önnek.


A YOLLOY OUTDOOR, az egyik vezető gyártó és beszállító, most professzionális és produktív gyárában minőségi, tartós és olcsó tiszta felfújható buborékos sátrat kínál Önnek. Szigorú minőség-ellenőrzési és irányítási rendszer mellett biztosíthatjuk Önt e termékek kiváló minőségében és jó teljesítményében.

Hot Tags: tiszta felfújható buborék party sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet