Yolloy kültéri termék Co., Ltd. található Guangzhou, Kína. Kényelmes és fejlett közlekedési hálózattal rendelkezik. közel vagyunk a BAIYUN nemzetközi repülőtérhez és az új Guangzhou vasútállomáshoz, csak 90 percnyi autóútra Hongkonghoz és 60 percre Makaóhoz.

Főleg termékeink: Felfújható kupola sátor, felfújható autó sátor, tiszta felfújható sátor, felfújható alagút sátor, sürgősségi felfújható sátor, hordozható planterium kupola, felfújható kocka sátor, felfújható vízi park játékok és felfújható tárgyak reklámozása stb.

Annak érdekében, hogy az ügyfelek minősített termékeket nyújtsanak, a legjobb és legmodernebb gépeket használjuk a gyártásban, és szigorú szabályokat alkalmazunk a termékminőség felügyeletére. A tervezőink először szimulációs rendereléseket terveznek, az ügyfelek javaslatának megfelelően módosítják a tervezést, amíg meg nem kapják az ügyfelek elégedettségét, majd gyárunk gyártást végez. Annak érdekében, hogy a felfújható termékek legjobb teljesítményét elérjük, minden felfújható termék tesztelés előtt volt. Termékeinket világszerte exportálták, mint Európa, Ázsia, Dél-Amerika, Afrika, a Közel-Kelet és Latin-Amerika.

A nemzetközi piaci keresletnek megfelelően folyamatosan javítjuk a gyártási folyamatot. A kölcsönös előnyök elve szerint hajlandóak vagyunk együttműködni a közösség munkatársaival, hogy jobb jövőt hozzunk létre. Soha nem szüntetjük meg az innovációkat….

yolloy a.jpg

Miért válasszon minket:


1. Biztonság. Gondoskodunk a felfújható repülőgépek biztonságáról, és az anyagválasztástól a gyártásig biztonságos tényezőket tartunk szem előtt. Vízálló és tűzálló PVC ponyvát használunk minden felfújható játékhoz, mint pl. A ugráló ház, a felfújható csúszdák stb. Vízi gyalogos labda esetén környezetbarát TPU anyagot használunk, amely nem mérgező, szagmentes és jó hidrolitikus ellenállással rendelkezik.


2. Tartósság. Tudjuk, hogy a tartósság a minőségi felfújható játék fontos mutatója, ezért figyelmet fordítunk az anyagválasztástól a gyártásig. Minden munkavállaló több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a felfújható gyártáshoz.


3. Megfelelő szolgáltatás. Nemcsak felfújható játékokat nyújtunk, hanem jó szolgáltatásokat és megoldásokat is kínálunk értékes ügyfeleinknek. Minden e-mail vagy fax 24 órán belül válaszol; Mindig megerősítjük az ügyfelekkel, ha lekérdezünk, mindig engedjük meg, hogy az ügyfelek megismerjék az igazi helyzetet.


4. Érkezéskor. A pontos szállítási arány 95%. Késleltetés esetén előre tájékoztatjuk ügyfeleinket.


5. Újratölthető árak. Az árak Kínában nem a legalacsonyabbak, de minőségük és szolgáltatásaink alapján nagyon jól választhatók.


6. Folyamatos javulás. Soha nem vagyunk elégedettek azzal, amit csinálunk, és mindig próbálunk jobb módszert és jobb anyagot találni, hogy felfújható tárgyunk legyen.


7. Őszinteség. Az őszinte módon dolgozunk. Ha nem tudjuk teljesíteni a követelményeket, akkor elmondjuk; de ha megígérjük, meg kell tennünk, ahogy ígérjük! várjuk a lehetőséget, hogy együttműködjünk Önnel, a mi értékes ügyfelünkkel.